C4 BELTS

Perfect op maat

C4 Belts zijn voor massa's. Mannen, vrouwen en zelfs kinderen! One size fits most. C4 Belts zijn aanpasbaar en uitwisselbaar. Dus het kopen van extra riemen en gespen betekent minder accessoires om je kast te proppen, maar wel om het behouden van maximale style.

Makkelijk schoon te maken

Die witte leren riem staat misschien super leuk bij de donker blauwe spijkerbroek, maar die blauwe vlekken die achterblijven niet zo. Gelukkig is dat geen probleem met C4 Belts! Leg de riem gewoon boven op het rek in de vaatwasser of doe hem bij een koud water was en voila! Weer helemaal als nieuw.

Levenslange garantie

Thermoplastic Elastomer (TPE) plastic is dezelfde plastic waarvan Sneeuwmobiel wielen gemaakt zijn. Met andere woorden, C4 Belts zijn duurzaam, ontworpen voor een actieve lifestyle en gemaakt om tegen de extreemste omstandigheden op te kunnen. 

Milieuvriendelijk

TPE plastic's lage smelttemperatuur en vereenvoudigde technieken leiden tot minimaal energieverbruik tijdens de productie. En het beste van allemaal: C4 Belts zijn 100% REC4CLABLE! Dus ze kunnen net als al je andere plastic gerecycled worden. Niet dat, dat ooit nodig zal zijn....

Waterproof

Vergeet verkleuring en schimmel, C4 Belts zijn WATERPROOF! Perfect fun in the sun (of regen..), wakeboarders, snowboarders en duikers kunnen allemaal rekenen op C4.

Diervriendelijk

Geen enkel dier heeft geleden bij het maken van C4 Belts. Niet villen. Niet bleken. Helemaal niets! Dat maakt C4 Belts 100% diervriendelijk.

 

 

De mannen van C4 hebben de levenslange garantie natuurlijk even getest, zie onderstaand filmpje!

© 2018 - 2021 HAPPY HORSE GEAR | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel